Smrtící posedlost - Robb, J. D., 1950- (Metafora, 2011)
Vrahové, kteří v noci vtrhli k rodičům malé Nixie, je nelítostně zmasakrovali. Devítiletou dívenku zachránilo jen to, že se zrovna šla napít a v osudnou chvíli tak nebyla v posteli. Případem je pověřena Eva Dallasová, jedna z nejúspěšnějších vyšetřovatelek...