1000 nápadů na zdobení dortů a dezertů : s recepty na polevy z knihy Kate's Cake Decorating od Kate Sullivanové - Salamony, Sandra (Slovart, 2011)
Sladká pastva pro oči a představivost amatérských cukrářů i milovníků sladkého pokušení. Vzrušující sbírka představuje nádherné barevné fotografie půvabných, výstředních a lahodně zdobených moučníků všeho druhu. Od extravagantních svatebních a narozeninových dortů po cupcaky a sušenky, které jsou doslova miniaturními uměleckými díly. Půvabné pochutiny dodají nekonečné množství inspirace každému, kdo rád peče, zdobí a baví přátele. Základní recepty na tvorbu polevy, ganache, královské glazury, fondánu, gumpasty a marcipánu.