Nejdelší velrybí píseň - Wilson, Jacqueline, 1945 - (BB /art, 2011)
Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma leží v nemocnici v kómatu...