Temná tajemství Vatikánu : pátrání po záhadách nejtajemnějšího státu na světě - Jeffers, H. Paul (Harry Paul), 1934-2009 (XYZ, 2011)
Za masivními zdmi vatikánských paláců se splétá podivná pavučina skandálů, které se nikdy neměly dostat ven. Jaká tajemství Vatikán skrývá? Na církev, která nabádá v mravný a počestný život, je jich opravdu hodně; záhadná úmrtí, finanční skandály, sexuální obtěžování nebo třeba podpora režimů, které ostatní demokratické státy odsoudily. Paul Jeffers ve své knize zpracoval ty nejvýznamnější a neděsivější z nich.