Pochod na Varšavu : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military, 2011)
Je léto 1939. Celá Evropa se připravuje na kvapem se blížící válku, která je již cítit ve vzduchu. Nejvyšší nacistické kruhy připravují zinscenovaný útok na vysílač v Gliwicích, aby měli záminku pro vpád do Polska. K tomuto účelu je ze sbírky delikventů, sedících ve vojenských vězeních, vytvořena nová speciální jednotka - úderná rota SS Wotan - která má v přestrojení za Poláky tento úkol provést. Ale ani západní mocnosti nespí. Z Velké Británie přijíždějí do Německa dva agenti, aby se zmocnili šifrovacího stroje Enigma. Netuší však, že gestapo o nich už předem ví...