Papír : umělecká tvorba ozdobných předmětů a dekorací - Brodek, Ayako (Metafora, 2011)
Po přečtení knížky Papír Umělecká tvorba a dekorace nezbude žádná technika práce s papírem, kterou byste nezvládli. Výroba ručního papíru, skládání origami, tvorba figurek, lepení, vyřezávání... to všechno se snadno naučíte. Své výrobky vám v knize předvedou přední umělci z celého světa a vy je můžete napodobit. Podrobné ilustrované návody vás krok za krokem povedou tak, aby se dílo podařilo. Nevadí, že jste to nikdy nedělali - po přečtení téhle knížky se do "papírového umění" může pustit každý.