Strašidlář. - Klimek, Hynek, 1945- (Grada Publishing, 2012)
Pohádkové vyprávění Bílé paní ze zříceniny hradu Skála, která představuje další strašidla, přízraky a tajemné jevy z českých a moravských hradů, zámků a tvrzí.