Maminčino bříško : knížka pro děti o těhotenství - Masaracchi, Regina, 1966- (Už to vím!, 2009)
Pavlík a Štěpánka se od rodičů dozvědí velkou novinu: maminka je těhotná a bude mít miminko. Štěpánka je ještě malá, ale šestiletý Pavel má hodně otázek. Potřebuje třeba vědět, odkud se děti berou. Tato knížečka to objasňuje srozumitelně a názorně. Připravuje děti na příchod nového sourozence.