Líza a spol. Nebezpečný útěk. - Hossfeld, Dagmar (Líza a spol., 2012)
Líziny kamarádky Rebeka, Kiki, Kája a Benta našly svůj domov v jezdeckém internátě Rosenberg, ve kterém se všechno točí kolem toho, co je jim nejdražší: jejich koně! Káje se zhroutí svět. Kvůli špatným výsledkům ve škole se nesmí zúčastnit plánovaného putování na koních, což si přeje víc než cokoliv jiného. Bez okolků se vydává sama do noci, a dostane se tak do obrovského nebezpečí...