Líza a spol. Nový kluk - Hossfeld, Dagmar, 1960- (Líza a spol., 2012)
Líziny kamarádky Rebeka, Kiki, Kája a Benta našly svůj domov na internátě jezdecké školy Rosenberg, ve které se skoro všechno točí jen kolem toho, co mají nejraději: jejich koní! Příchod nového studenta způsobí obrovské pozdvižení. Rebeka, Kiki, Kája a Benta jsou okamžitě připraveny okouknout Daniela a jeho koně Mysteryho, kterého připravuje na závody všestrannosti. Když pak na zámek nastoupí ještě nový stájník Patrik, způsobí to mezi kamarádkami opravdu poprask!