Čarovný princ - Garwood, Julie, 1946- (Oldag, 2012)
Pouze milovaná babička Taylor Stapletonové věděla, jak si dívka zoufala, když její snoubenec dal přednost Taylořině sestřenici. Teď stará bohatá dáma umírá. Ale ještě musí dát do pořádku záležitosti své vnučky i dalších členů rodiny. Aby osamělá Taylor nebyla svěřena do poručnické péče svého bezohledného strýce, provdá se formálně za Lucase Rosse, amerického rančera. Partneři jsou dohodnuti, že po příjezdu do amerického Bostonu se rozejdou. Taylor bude mít totiž ve Státech další úkol: vyhledat děti své nedávno zemřelé starší sestry a postarat se o ně. Ale už během daleké plavby začíná uvažovat o své budoucnosti jinak.