Vážeme z padákové šňůry : 50 kreativních výrobků z nejpevnější šňůry na světě - Poole, Chad (Ikar, 2015)
Padáková šňůra se pro pevnost a odolnost využívá k různým účelům, v knize ji představíme jako výborný materiál pro kreativní práci. Pro začátek stačí jen šňůra, nůžky, pravítko a zapalovač. Kromě toho se mohou hodit oboustranné spony z tvrzeného plastu či jiné druhy zapínání a karabinky. A naučíte se vázat počáteční smyčku, základní, kroucený a dvoubarevný Šalamounův sloupek, náramky, řemínky a přívěsky, chránič rukojeti nebo nejrůznější dekorativní uzly