První láska - Patterson, James, 1947- (CooBoo, 2015)
Axi Mooreová je ve všech ohledech hodná holka. Pilně studuje, nedělá žádné průšvihy a hodně čte. Ale jednoho dne uteče z domova, ze svého do puntíku naplánovaného světa, a vydá se na road trip. Co může být více vzrušující než cesta napříč Státy se svou životní láskou? Axi ale zjistí, že v životě, stejně jako na cestě, sem tam narazíte na překážku, před níž už se vám bohužel utéct nepodaří...