10 malých medvídků : zábavné počítání pro nejmenší - Galloway, Fhiona (Nakladatelství Slovart, s.r.o., 2015)
Nauč se počítat od deseti do jedné a zpět s 10 malými medvídky. Roztomilí méďové prožívají den plný smíchu a dobrodružství. Pokaždé, když otočíš stránku, jeden z nich zmizí. Díky legračním rýmům a krásným ilustracím Fhiony Gallowayové bude počítání s touhle medvídkovskou knížkou zábavné jako nikdy předtím