Kam patří Josey? - Anderson, Sarah M., 1978- (Desire Duo (Harlequin), 2015)
Jak žít s příjmením Bílý oblak ve světě bělochů a jak existovat s narudlými vlasy ve světě lakotských indiánů? Josey, napůl indiánka a napůl běloška, řešila tuto hádanku odjakživa. Teprve když jí Ben Bolton řekl, že může být kýmkoli, a on ji stejně bude milovat, její srdce konečně vědělo, kam patří.Poslední flirt Když bývalý mariňák Blake Michaels poprvé Macy spatřil, měla na nohou červené boty s jehlovými podpatky a byla promočená na kůži. Stačil mu ale jediný pohled, aby si uvědomil, jak moc ji chce...Ani Blake, ani nezávislá reportérka Macy netoužili po něčem vážném, přesto jejich vzájemná přitažlivost stále rostla. Jediný způsob, jak ji přemoci, byl uspokojit ji...