Nejcennější trofej - Blake, Maya (Sladký život Duo, 2015)
Nikdo nevěděl, jaký temný stín za sebou neustále vleče automobilový závodník Rafael, s čím se musí potýkat jeho svědomí. Nikdo nevěděl, proč riskuje, proč se vysmívá smrti...Až jednou se ucho utrhlo a Rafael skončil na týdny a měsíce na nemocničním lůžku.Raven sice měla pro Rafaela srdce otevřené, to, jak se choval, mu ale odpustit nedokázala. A slovy, jež si později tolikrát vyčetla, mu to před tím osudovým závodem dala jasně najevo.Teď je na ní, aby mu usnadnila cestu zpět do života. Teď je na něm, aby on tu cestu usnadnil jí. Večírek v Praze Setkání mladé Angličanky Alicie, dívky vyrovnávající se s tím, co považovala za své provinění, a bývalého ruského vojáka a současného milionáře, cynického Nikolaje, bylo náhodné. To, co následovalo, ale už náhoda nebyla! Nikolaj se totiž rozhodl Aliciu využít jako zbraň, která má posloužit jeho plánům.Netušil ale, že se ta křehká žena promění ve zbraň schopnou rozbít i led kolem jeho srdce!