Poslední případ - Edwardson, Ake, 1953- (MOBA, 2015)
Erik Winter je s rodinou na výletě u moře. Když jeho dcerka spatří ve vlnách mrtvolu, z výletu se rázem stává noční můra. Přibližně ve stejnou dobu jsou v Göteborgu nalezeny dvě mladé ženy, které někdo udusil. Mladá policistka Gerda Hoffnerová tvrdí, že spolu oba případy souvisejí. Až na Erika Wintera jí nikdo nevěří...