Šijeme tašky : rychle, jednoduše a pro každou příležitost - Henley, Helen Angharad (Metafora, 2015)
Kabelek není nikdy dost. Inspirujte se knihou a pořiďte si nejúžasnější kolekci. Každý kousek je originál! Široká škála modelů, rovné tři desítky tři desítky krásných tašek. S Helen Angharad Henleyovou si ušijete: plážové tašky, nákupní tašky, košík na prádlo, elegantní sametovou kabelku jako od návrháře, dětské taštičky a další skvostné kousky. Mnoho různých stylů zdobení a konečných úprav, od patchworkového po exotické japonské květiny.Do práce se mohou pustit úplní začátečníci, pokročilí i vyložení mistři. Dozvíte se vše pěkně od začátku, od výběru látky, nákupu, stříhání, přes šití až ke konečným úpravám. Detailní návody spolu se střihy doplněné barevnými fotografiemi pomohou snadno stvořit dokonalá díla