Tkaní na ručním stavu : 100 tkaných čterečků a barvných kombinací, originální projekty - Correa, Florencia Campos (Metafora, 2015)
Je to snadné a zábavné, všechno si můžete nosit doslova v kapse a tkát, kde vás napadne - doma, za chůze, v autobuse... Čtvereček utkáte za pár minut a spotřebujete jen minimum materiálu. Barevné fotografie vás povedou krok za krokem, takže se lehce naučíte připravit stav, porozumět návodům a utkat nejrůznější vzory. Patnáct nápaditých modelů poslouží jako vynikající inspirace. Ať už si malý ruční hřebíčkový stav koupíte, nebo si ho vyrobíte doma, naše kniha pro vás bude nejlepší startovací čarou, ze které vyrazíte za veselou tvorbou. V cíli vás pak čeká hromada půvabných originálních výrobků a radost z vlastnoručně vytvořeného díla