Sukně a šaty : začínáme se šitím : střihy, rady, tipy a informace - Haynes, Christine, 1971- (Slovart, 2015)
Kniha přináší klasické střihy na sukně a šaty, které nevyjdou z módy, a pár zajímavých nápadů pro inspiraci - všechny s jednotným označením obtížnosti: super jednoduché! Návrhy doplňuje QR kód a odkaz na web, které vám umožní stáhnout si kompletní střih.