Nečekané setkání - McHugh, Gail (Ikar, 2015)
První kniha romantické série Collide. Krátce po skončení vysoké školy Emily Cooperové zemře matka a ona se ve snaze vyrovnat se s jejím odchodem odstěhuje do New Yorku, aby se pokusila o nový začátek. Velkou oporou je jí přítel Dillon Parker - milý, ohleduplný a ztělesňující vše, co si kdy u muže přála. Dillon, který ví, že bez Emily nedokáže žít, však skrývá tajemství. Když se ale Emily v New Yorku setkává s Gavinem Blakem - bohatým a nechvalně proslulým floutkem, život se jí začne vymykat z rukou.