Horror School. - Gilman, Charles (Horror School, 2015)
Na téhle základní škole nemůže nic probíhat normálně. Při oslavách svátku sv. Valentýna se na město snese sněhová bouře a Robert Artur i jeho spolužáci zůstanou uvězněni ve školní budově. Čeká je děsivá noc. Nevalné jídlo z automatu a nocování na podlaze tělocvičny však nebudou tím nejhorším. Podivná učitelka, která se tam najednou objevila, skrývá nějaké zlověstné tajemství. Robertovi a jeho kamarádům je jasné, že věci se opět dávají do pohybu. Armáda ohavných příšer se valí na školu. Zastaví ji někdo?