První slůvka : megazvuky : 18 superzvuků - Kučera, Jaroslav, 1956- (Megazvuky, 2015)
Učení prvních slůvek už nemůže být zábavnější! Veselá knížka s celostránkovými ilustracemi a krátkým vyprávěním doplněným tlačítky s 18 zvuky.