My dva : zamilovat se je snadné, ale zásadní je, co přijde potom... - Jones, Andy, 1963- (Plus, 2015)
Fisher a Ivy jsou spolu necelé tři týdny, ale už to vědí: jsou stvořeni jeden pro druhého. A že toho o sobě navzájem zatím moc nevědí, je naprosto podružné. Během dvanácti měsíců, které jim naprosto převrátí život naruby, zjišťují, že zamilovat se je jedna věc, ale lásku si udržet je trochu jiný boj..