Zombíci... Zákaz krmení! - Frencl, Ondřej (Grada Publishing, 2015)
Mysleli jste si, že dobrodružství Franty a jeho kamarádů skončilo tím, že našli útočiště v opuštěném supermarketu? Tak to ani omylem! Prosklené dveře nezadrží příval hladových zombíků nadlouho, a tak je třeba vymyslet lepší plán. Jenže to se snáze řekne, než provede, obzvlášť když vám na krk dýchají slintající příšery. Naštěstí se naši staří známí nevzdávají a vymyslí patřičně bláznivý způsob, jak se ze zapeklité situace dostat. Tím však jejich další dobrodružství teprve začíná.