Pavučina z hedvábí - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2015)
Kathleen prožila tragédii, když ve třinácti letech ztratila rodiče a na dlouhou dobu i důvěru k lidem. Nyní už je jí pětadvacet, ale dosud se bála zklamání, a proto se bránila mít někoho ráda. Všechno se ale změní, když se objeví přitažlivý kameraman Erik. Kathleen konečně poznává opravdovou lásku. Je šťastná, ale ne nadlouho. Když je jí nejhůř, zasáhne osud, který splétá hedvábné pavučinky života. Pak už se v dramatickém románu ze světa módy a velkých peněz rozvíjí překvapivý děj nepostrádající napětí. A jeho hlavní hrdinka je sice okouzlující a mimořádně úspěšná v zaměstnání, si neví rady s vlastním srdcem..