Falešný třpyt - Andrews, V. C.(Virginia Cleo), 1923-1986 (MOBA, 2016)
Ruby se nečekaně vrací zpět do jižní Louisiany, do důvěrně známých míst, kde prožila dětství. Porodí dcerku a snaží se ji vychovávat. Touha zajistit malé Pearl šťastné, spokojené dětství a harmonický život v úplné rodině ji přiměje k nelehkému rozhodnutí. Podlehne naléhání svého nevlastního bratrance Paula a souhlasí se sňatkem. Osud si však s jejím životem opět krutě pohraje...