Šijeme sedací vaky - Theiberová, Zita (Šikovné ruce (Grada), 2016)
Došly Vám veškeré nápady s dárky k vánocům či k narozeninám? Chcete udělat změnu a obdarovat děti, rodinu nebo známé něčím originálním a nevšedním, co je opravdu potěší? Jste kreativní, zruční a nebojíte se zkoušet nové věci? Tak udělejte radost i sobě a vytvořte si pohodlný a stylový nábytek pro relaxaci.