Lauro, ty jsi ale číslo - Březinová, Ivona, 1964- (Grada Publishing, a.s., 2016)
Jak v sobě objevit dívčí krásu, když ve mně chce táta vidět vytouženého syna? Jak získat sebevědomí vedle o tři roky starší a hezčí sestry? Jak pomoct kamarádce z přůšvihu, ve kterém jde o život? Laura má podobných otázek plnou hlavu. I když je jí teprve třináct, zdá se, že se zvládne vypořádat s pěkně zapeklitými situacemi. Laura totiž není žádná fiflenka, Laura je fotbalistka, silná holka, která ti ukáže, že i ten největší problém má řešení a že láska je ten největší gól