Nejkrásnější příběhy o koních - Majorová, Lenia (CPress, 2016)
Máš ráda koně? Tak otevři tuto knížku s krásnými ilustracemi, popusť uzdu své fantazii a začti se do 15 poutavých příběhů, které tě přenesou do světa hřejivé koňské lásky, nespoutaných prérií, honosných stájí princezen i voňavého orientu.