Miluju tě -- i s natáčkama - Jakoubková, Alena, 1958- (Moba, 2016)
Chiara Valentová je půvabná mladá žena se zajímavým zaměstnáním - pracuje jako letuška. A právě v letadle se seznámí s budoucím manželem Radimem. Počáteční idylka však netrvá dlouho a než se Chiara z manželovy proměny vzpamatuje, má na krku péči o dům i zahradu a několik kilo navíc. Když zjistí, že je jí manžel nevěrný, uvědomí si, že takhle to přece nemůže nechat.