Milionář z letiště ; Zjizvená tvář - Lawrence, Kim (Sladký život, 2016)
Milionář z letištěNáhodné setkání na letišti se stalo úvodem k románku tvrdohlavé a nesmělé Eve a agresivního a zkušeného italského průmyslníka Draka. Po prvním setkání následovala další a najednou? Pro oba je slovo ?vztah? něčím novým, neznámým. Vždyť kromě vzájemné přitažlivosti mají společného jen to, že oba nevěří na lásku.! Jenže když někdo na lásku nevěří, neznamená to, že ho její šíp nemůže zasáhnout!