Pravěké dějiny Země - Radilová, Kateřina (Dětská ilustrovaná encyklopedie, 2012)
V knize poznáte dinosaury rohaté, s hřebeny, neuvěřitelně obrovské... Dozvíte se, jak žili a co jedli. Po vývojové cestě budete sledovat další pravěké živočichy, až se dostanete k předchůdcům lidí a životu primitivního člověka.