Moderní etiketa, aneb, Dobré mravy s humorem - Toksvig, Sandi, 1958- (Mladá fronta, 2016)
Oceňovaná britská rozhlasová moderátorka nám přináší řešení ošemetných situací, které mohou nastat v různých fázích života - od křtů novorozence až po kondolenci k úmrtí. K tomu dodává, jak se dobré mravy vyvíjely v průběhu staletí, od nejstarších étiquettes (malých kartiček, které měly lidem u královského dvora připomínat, jak se chovat) až po znalce na Twitteru. Svým nezaměnitelným vtipem a s pomocí vlastních nepřeberných zážitků autorka vytvořila praktickou etiketu pro 21. století.