Panství Daringham Hall. - Taylor, Kathryn (MOBA, 2016)
První kniha trilogie Panství Daringham Hall. Poklidný život na panství Daringham Hall v malebné Východní Anglii naruší příjezd Benedicta Sterlinga. Ben je totiž skutečným dědicem panství a hodlá se pomstít rodině, která se k jeho matce zachovala velmi nelítostně. Jeho plány však naruší zvěrolékařka Kate, do níž se vášnivě zamiluje. Má smysl žít pouze pro pomstu, nebo je důležitější odpustit a začít nový život?