Utajený drahokam - Andrews, V. C.(Virginia Cleo), 1923-1986 (MOBA, 2016)
Krásný sen pronásledují stíny minulosti Po absurdních soudních tahanicích, které musela Ruby absolvovat, aby mohla vychovávat svou dcerku, vyrůstá Pearl i se svými dvěma bratry ve šťastné rodině. Střední školu skončila jako premiantka třídy a o své budoucnosti má jasno - touží se stát lékařkou. Opojný pocit štěstí, lásky a sounáležitosti však nemá trvat dlouho. Tragická smrt jednoho z Pearliných bratrů všechny poznamená a Ruby se vydává do zátoky ke svým cajunským předkům...