Moje ségra je upír. Láska kouše. - Mercer, Sienna (CooBoo, 2016)
Dvojčata se vydávají na cestu do Transylvánie. Olivia je opravdu nervózní, protože se má poprvé setkat se svojí upírskou rodinou. Ještě horší je však to, že bude pryč i na Valentýna a jejímu novému klukovi, slavnému herci Jacksonovi, ani nevadí, že svátek zamilovaných nestráví spolu. Nakonec se však ukáže, že tím, kdo se cítí zcela nepatřičně, je Ivy, ačkoli je obklopená upíry!