101 her na dětské oslavy - Bernhard, Anna (Fragment, 2016)
V této knize najdete 101 skvělých her pro dětské oslavy a setkání, a jsme si jisti, že čerpat z ní budete až do doby, kdy váš potomek začne raději slavit mimo dům bez dohledu rodičů :-) Přinášíme hry pro různé věkové kategorie, na doma i do přírody, klidné i bujaré. Některé vyžadují přípravu, jiné jsou zcela bez práce. Nechybí tipy, jak oslavu naplánovat nebo jak připravit výzdobu a pohoštění. Děti oslavy milují, tak ať se vám ta vaše vydaří na jedničku!