Černá káva - Osborne, Charles, 1927- (Knižní klub, 2016)
Napínavý příběh s nesmrtelným Herculem Poirotem. Královna zločinu Agatha Christie proslula nejen jako autorka detektivních próz, ale též divadelních her. Trojici z nich se více než dvě desetiletí po její smrti rozhodl převést do románové podoby Charles Osborne. Začtěte se tedy do novelizace "Černé kávy".