Dáma nikdy neprohrává. - Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronetka, 2016)
Pátá kniha série Výtečníci z Halstead Hall. Nejmladší sestra z rodiny Sharpeových, lady Celia, má kvůli babiččinu ultimátu poslední dva měsíce na to, aby si našla manžela. Celia má plán, že si vybere ze tří vhodných ctitelů. Aby si mohla vybrat nejlepšího z nich, požádá Jacksona Pintera, detektiva z Bow Street, aby prošetřil pozadí všech jejích potenciálních nápadníků...