Hyde Park Civilizace - Stach, Daniel (Edice ČT, 2016)
V této knize rozhovorů s hosty Hyde Parku Civilizace se dozvíte, co patnáct z nich dokázalo, s čím si museli poradit, jak zvládli vyhrocené situace i jaké jsou jejich osobní příběhy. Při čtení se dostanete od medicíny, přes architekturu, fyziku, cesty do vesmíru až do světa filmu, fotografie a sportu.