Případ sváteční sukně - Šoltész, Pavel, 1927-1993 (Knižní klub, 2016)
Detektivní příběh zasazený do středověké Prahy začíná na Štědrý den koncem patnáctého století ve staroměstských lázních, kam si odpoledne zašel Peregrin Kameník, mistr obojího práva. A právě se tam řešil problém, že se jednomu z návštěvníků lázní ztratilo ošacení...