Výletovník : kamarádi z komiksů tě zvou na dobrodružné výlety po naší zemi - Rúčková Moravcová, Adéla, 1984- (Slovart, 2016)
Prolézání skalního města, výlet na zříceninu hradu, výprava do jeskyně, výšlap na vysokou horu, plavba na lodi po řece, putování stezkou podél řeky, průzkum rybníka, objevování lesa i pralesa, zkoumání zarostlého opuštěného lomu a poznávání toho, co tě čeká hned za domem - tohle všechno zachycuje deset komiksových příhod Vítka a Štěpánky, jejich staršího kamaráda Broni a psa Křupky.