Klub radosti a štěstí - Tan, Amy, 1952- (Motto ve společnosti Albatros Media a.s., 2016)
Od roku 1949 se v San Francisku schází čtyři přítelkyně, Číňanky, které se přistěhovaly do Ameriky. Své schůzky nazývají Klubem radosti a štěstí. Když jedna z nich zemře, zaujme místo v klubu její dcera. Při té příležitosti se dovídá o celoživotním přání své matky, které se nakonec tragicky vyplnilo. Odhalení tohoto tajemství vyvolá mezi ženami touhu ohlédnout se zpět za svou minulostí a vzpomínat...