Krabáci : totálně trapná lovestory - Ellen, Tom (Fragment, 2016)
Prázdniny - ideální čas pro to najít si toho pravého nebo tu pravou. Přesně to mají v plánu i Sam a Hannah. V partě svých kamarádů jsou totiž poslední, kteří "to" ještě nemají za sebou...