Originální bižuterie z drátků : osobité módní doplňky - Jones, Linda, 1958- (Ikar, 2012)
Dostává se vám do rukou druhé vydání úspěšné knihy - postříbřené, pozlacené, mosazné, bronzové a měděné drátky jsou ohebné, dají se ovíjet, kroutit, formovat, ohýbat a spojovat do originálních tvarů. Drát poskytuje neomezené možnosti pro výrobu vlastních šperků. Uvedené návrhy jsou inspirací pro zhotovení prstenů, broží, náramků, svatebních šperků a dárků pro nejrůznější příležitosti. Není problém nakoupit základní potřeby, naučit se techniku navlékání korálků, zhotovení řetízků a začít. Jen si zvolte, jaký styl vám vyhovuje: moderní, klasický či minimalistický...