Co má společného malá nožka s kamasutrou - Táborská, Olina, 1951- (Skutečné příběhy (Motto), 2016)
Skutečný příběh lásky ve zralém věku. Příběh dvou čtyřicátníků, Ireny a Petra, které zcela nečekaně zasáhne vzájemný cit. Oba jsou velmi zranitelní a zároveň ochotní ještě jednou podstoupit martyrium lásky. Oba úspěšní, jeden pro druhého dostatečně atraktivní. Jak to, že ani tohle nestačí na udržení vztahu?