Božská Florence, aneb, Primadona klouzavé stupnice - Rees, Jasper (Kristián Entertainment, 2016)
Florence Foster Jenkins, "proslulá" americká sopranistka, tolik toužila stát se operní pěvkyní, že to nakonec dokázala i přesto, že neměla ani kapku hudebního sluchu a zpívala falešně. Navzdory tomu na závěr své kariéry vyprodala slavnou Carnegie Hall, sklidila tam obrovské ovace a krátce nato zemřela šťastná a spokojená. Režisér Stephen Frears natočil stejnojmenný film s Meryl Streepovou v hlavní roli.