Umění hříchu : [hříšní ctitelé] - Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronetka, 2016)
První román nové série Hříšní ctitelé pojednává o americkém malíři Jeremym Keaneovi, který se při pobytu v Londýně dohodne s hrabětem z Blakeborough, že namaluje portrét jeho sestry Yvette, aby se pro ni lépe sháněli nápadníci. Hrabě s Jeremym dojednává, že spolu založí nový pánský klub, jenž bude sloužit k tomu, aby si muži mohli pomáhat v obtížném úkolu dobře provdat mladé ženy ze svých rodin. Jeremy, jenž je Yvette uchvácen od prvního pohledu, se zároveň domluví tajně i s ní, že mu bude stát modelem ještě pro jeden obraz. Ta s tím souhlasí pod podmínkou, že ji Jeremy na oplátku propašuje do nevěstince, kde chce hledat nemanželského syna svého druhého, zločinného bratra Samuela. Jeremy a Yvette se přitom spolu sblíží, ale Jeremy se musí nejdřív srovnat se svou minulostí i se svými nejbližšími příbuznými.