Horší než čarodějnice jsou už jenom králíci - Magaziner, Lauren (Fragment, 2016)
Rupert bydlí ve městě, kde se to čarodějnicemi jen hemží. I když mu všichni zakazují, aby se k nim přibližoval, nemůže si pomoct. Prostě ho fascinují! Když pak narazí na inzerát, že se hledá čarodějnický učeň, neváhá, a okamžitě odpoví..